Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/uv220312/bombardyr.com/www/news/engine/classes/templates.class.php on line 68 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/uv220312/bombardyr.com/www/news/engine/classes/templates.class.php on line 72 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/uv220312/bombardyr.com/www/news/engine/classes/templates.class.php on line 68 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/uv220312/bombardyr.com/www/news/engine/modules/show.full.php on line 264 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/uv220312/bombardyr.com/www/news/engine/classes/templates.class.php on line 60 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/uv220312/bombardyr.com/www/news/engine/classes/templates.class.php on line 64 Владислав ВАЩУК: «У сборной Украины есть игра и реализация» »


Категории новостей


    Архив новостей

    Июнь 2017 (2)
    Январь 2017 (524)
    Декабрь 2016 (2136)
    Ноябрь 2016 (2077)
    Октябрь 2016 (2177)
    Сентябрь 2016 (2277)
    Bombardyr.com » Новости футбола » Владислав ВАЩУК: «У сборной Украины есть игра и реализация»

    Владислав ВАЩУК: «У сборной Украины есть игра и реализация»

    Автор: Sidor84 от 20-11-2014, 22:00
     (голосов: 1)
    Владислав ВАЩУК: «У сборной Украины есть игра и реализация» Відомий український футболіст, колишній гравець збірної України Владислав Ващук підбив підсумки року для головної команди країни. - Владиславе, яким для збірної України був 2014-ий рік? - Непоганим.

    Головне, що у нас є команда і люди, які б’ються за країну. Впевнений, що в команді Фоменка є згуртованість в колективі і це важливо. Приємно те, що хлопці проявляють патріотичність. Щодо результатів команди, то не може бути перемог без поразок. Звісно, маю на увазі першу гру відбору Євро-2016 проти Словаччини. Образливо, однак уже нічого не вдієш і треба дивитися лише вперед. Можна сказати, що такі поразки, як від Словаччини згуртовують команду. Як вболівальник, надіюся, що їх більше не буде.

    - За цей рік від збірної було більше позитиву чи негативу?
    - Команда виглядає позитивно. Є гра, є реалізація моментів. Звісно, є скептики, які говорять, що команда погано грає зі слабшими суперниками. Утім, команда виходить на поле, показує гру та результат.

    - Чимало фахівців кажуть, що збірна минулого року демонструвала кращий футбол, аніж цього.
    - Це їхня думка. Люди в команді фактично ті ж самі, щоправда гра дещо змінилася і я б не сказав, що в гіршу сторону. Можливо, у головного тренера команди Михайла Фоменка дещо змінився підхід до гравців. Незважаючи на це, не скажеш, що очі в гравців не горять і вони не хочуть добиватись перемог.

    - Після поразки від словаків, чи були думки, що команда може не виграти в Білорусі і, по суті, поставити під великий сумнів вихід на чемпіонат Європи.
    - Не без того. Ми такі скептики, що завжди думаємо, що може статися щось не так. Наразі нема сенсу про це говорити. Після поразки від словаків збірна показала результат у трьох наступних матчах.

    - Яка, на Вашу думку, причина поразки у першому матчі відбору?
    - Важко щось сказати, оскільки треба бути всередині колективу. Недооцінка суперника, як на мене, виключена, оскільки це офіційна гра на рівні збірних. Навіть якщо і щось було, то до матчу, безпосередньо на полі однозначно ні. Вважаю, у цій грі фортуна була не нашій стороні. Незважаючи на це, зараз не потрібно дивитися в турнірну таблицю, насправді відбір тільки набирає обертів.

    - Назвіть гравців збірної, які найбільше сподобалися у цьому році.
    - Андрій Ярмоленко, Євген Коноплянка та Андрій Пятов. До цього списку також додам Артема Федецького. Мені подобається його активна гра в обороні та в атаці.

    - І на останок про майбутній тур в чемпіонаті Прем’єр-ліги і зокрема про матч «Карпати» - «Шахтар». Чи може у Львові відбутися сенсація?
    - Звичайно. Інтрига буде завжди. Якщо цей тур для когось нецікавий, то я з ним не погоджуся. В турнірній таблиці щільно і дуже багато чого залежить від одного зіграного матчу. Неважливо який це матч, але напруга присутня завжди. Будь-яка команда може обіграти сильніший колектив. Зараз у футбол навчилися грати усі.

    Богдан ПАСТЕРНАК, «Вголос»


    Источник: Sport.ua



    service Только оригинальная продукцияГарантия качества от производителя
    service 14-дней для возвратаГарантия возврата денег
    service Бесплатная доставка по всей Украине При заказе от 2500 грн.