Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/uv220312/bombardyr.com/www/news/engine/classes/templates.class.php on line 68 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/uv220312/bombardyr.com/www/news/engine/classes/templates.class.php on line 72 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/uv220312/bombardyr.com/www/news/engine/classes/templates.class.php on line 68 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/uv220312/bombardyr.com/www/news/engine/modules/show.full.php on line 264 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/uv220312/bombardyr.com/www/news/engine/classes/templates.class.php on line 60 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/uv220312/bombardyr.com/www/news/engine/classes/templates.class.php on line 64 Євген РИВКІН: «Поки ми рухаємося по запланованому графіку» »


Категории новостей


    Архив новостей

    Июнь 2017 (2)
    Январь 2017 (524)
    Декабрь 2016 (2136)
    Ноябрь 2016 (2077)
    Октябрь 2016 (2177)
    Сентябрь 2016 (2277)
    Bombardyr.com » Новости футзала (минифутбол) » Євген РИВКІН: «Поки ми рухаємося по запланованому графіку»

    Євген РИВКІН: «Поки ми рухаємося по запланованому графіку»

    Автор: Sidor84 от 20-12-2014, 21:00
     (голосов: 0)
    Євген РИВКІН: «Поки ми рухаємося по запланованому графіку» Євген Ривкін, головний тренер «Локомотива»: - Сьогодні було відсутнє взаєморозуміння у хлопців.

    З чим це пов’язано? Можливо, емоційна втома. Результат – закономірний. Хочу сказати, що команда «Спортлідер+» проявила свої найкращі якості і, на мій погляд, ми цей матч могли і виграти, але, з огляду на те, як ми починали цю гру, результат закономірний. Єдине, що хочу відмітити – у вас зал якийсь зачарований: другий раз у цьому залі грає команда «Локомотив» і другий раз гравець команди «Спортлідер+» грає рукою у своєму штрафному майданчику, але цього не фіксують. Мабуть, якась магія.

    - Чи вистачило мотивації у «Локомотива»?
    - Якщо комусь в команді «Локомотив» не потрібні очки, я думаю, у них є причина у трансферний період задуматися щодо пошуків для себе іншої команди. Але у той же час, потрібно розуміти, що гравці «Локомотива» не роботи. Потрібно розуміти, що вони певний час проводять поза командою. Якщо хтось думає, що п’яти днів вистачає для відновлення команди, то я рекомендую вивчити чудовий предмет «Теорія спорту», де спортивні цикли розписуються. Перед нам стоїть реальне і конкретне завдання – отримати можливість ще раз грати у Кубку УЄФА. Для цього нам потрібно виграти чемпіонат України. Тому ми розраховуємо цикл таким чином, щоб вийти на пік в кінці сезону. Враховуючи, що хлопці будуть грати за Національну збірну України, тому ми нічого не форсуємо. Зараз є певне навантаження. На жаль, коли в інших командах пауза, і вони можуть підтягнути фізичну готовність, ми цього зробити не можемо. Доводиться між іграми вводити певні вправи, які позначають на стані команди. Хочу наголосити, що найголовніше – це результат, а його ми взнаємо лише в кінці сезону. Якщо ми все робили правильно, то виконаємо завдання, якщо ж ні – значить були допущені помилки з мого боку. Поки ми рухаємося по запланованому графіку, як потяг.

    - Як вплине сьогоднішній результат на «Локомотив»?
    - Ніяк. Цей результат проміжний, наше ж завдання – завоювання звання чемпіонів України, як ми це робили два роки поспіль. Як складеться у цьому сезоні, дізнаємося вкінці. Мене більше цікавлять елементи гри, які забезпечують результат, їх ми й будемо розглядати. Повторюся, «Спортлідер+» – хороша команда. «Спортлідер+» і «Локомотив» старалися, але не можу сказати, що хтось заслужив на перемогу. Нічия повністю закономірна.

    Віктор ПАЛАМАРЧУК, спеціально для Sport.ua


    Источник: Sport.ua



    service Только оригинальная продукцияГарантия качества от производителя
    service 14-дней для возвратаГарантия возврата денег
    service Бесплатная доставка по всей Украине При заказе от 2500 грн.