Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/uv220312/bombardyr.com/www/news/engine/classes/templates.class.php on line 68 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/uv220312/bombardyr.com/www/news/engine/classes/templates.class.php on line 72 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/uv220312/bombardyr.com/www/news/engine/classes/templates.class.php on line 68 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/uv220312/bombardyr.com/www/news/engine/modules/show.full.php on line 264 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/uv220312/bombardyr.com/www/news/engine/classes/templates.class.php on line 60 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/uv220312/bombardyr.com/www/news/engine/classes/templates.class.php on line 64 Рівненська ДЮСШ №4: з обновою! »


Категории новостей


    Архив новостей

    Июнь 2017 (2)
    Январь 2017 (524)
    Декабрь 2016 (2136)
    Ноябрь 2016 (2077)
    Октябрь 2016 (2177)
    Сентябрь 2016 (2277)
    Bombardyr.com » Новости футзала (минифутбол) » Рівненська ДЮСШ №4: з обновою!

    Рівненська ДЮСШ №4: з обновою!

    Автор: Sidor84 от 22-10-2014, 21:00
     (голосов: 1)
    Рівненська ДЮСШ №4: з обновою! Ось і дочекалися в місті Рівне урочистого відкриття оновленої спортивної зали ДЮСШ №4, де тренуються діти, що грають у футзал, гандбол, волейбол та баскетбол.

    Старе покриття підлоги не надто заважало їм тренуватися на повну потужність, але для професійних команд, які приймали на цьому майданчику суперників, оновлення залу – суттєва зміна. Вартість робіт з реконструкції старої підлоги обійшлася міській казні близько мільйона гривень, але це гроші вкладені в спорт, а отже і в здоров’я нації – запевняють ініціатори реконструкції. Нова підлога зроблена з високоякісного дубового паркету, вкритого спеціальним лаковим покриттям. Але на цьому реконструкція спортшколи не завершилася, ще тривають ремонтні роботи з оновлення відкритого спортивного майданчика, розташованого поблизу спортшколи.

    Під час урочистого відкриття в залі були присутні міські чиновники, тренери, робітники, які займалися ремонтом та звісно самі діти вихованці спортивної школи.

    Мер міста Рівне Володимир Хомко:
    - У цей нелегкий, фінансово і політично рік, було складно відшукати цей мільйон гривень. Але розуміючи важливість саме цього закладу, завдяки підтримці депутатського корпусу нам вдалося це зробити і відремонтувати до кінця року цей чудовий спортивний зал. Дуже хотілося б, щоб у ньому максимально займалися і діти, і професіонали.

    Директор дитячо-юнацької спортивної школи №4 Віталій Засморжук, в минулому тренер футзальних команд «Случ» і МФК «Кардинал-Рівне», подякував всім, хто вклав енергію та ресурси в реконструкцію залу, отримавши право першого удару по м’ячу:
    - Дякую міській владі, Володимиру Хомку та міським депутатам, які в непростий для країни час віднайшли кошти для такого прекрасного, сучасного покриття для нашої спортивної школи. Хочу також висловити вдячність тим проектантам, які вложили в цей проект душу, будівельникам, ну і, звичайно, нашим юним спортсменам. Вірю, що згодом серед них з’являться майбутні призери, чемпіони Олімпійських ігор, Європи та світу.

    Окрім того, Віталій Степанович зазначив, що лакування нової підлоги, завершили ще минулої суботи, тому цілком могли влаштувати урочисте відкриття ще на Покрову, як попередньо і планували, але в залі певний час ще відчувався запах лаку, тому вирішили не поспішати і перенести відкриття на 21 жовтня, щоб діти, які змагатимуться в цей час, не вдихали випари.

    Завершенням заходу став міні-турнір дитячих команд з футзалу, гандболу та баскетболу. Діти були в захваті від нової підлоги і продемонстрували все своє вміння та майстерність, провівши всі матчі в запеклій спортивній боротьбі. А після них юні спортсмени жваво ділилися враженнями зі своїми знайомими, родичами. Так, воротар однієї із дитячих футзальних команд після гри зізнався, що на нову підлогу, навіть, падати значно м’якше, і завдячуючи цьому, йому вдалося відбити пенальті.

    Підсумком дитячих змагань стало нагородження учасників смачними солодкими призами, яким діти були дуже раді. Отже свято вийшло на славу, але без участі так би мовити головного очікуючого оновлення залу – МФК «Кардинал-Рівне», який вперше, в офіційній грі, вийде на вже оновлений майданчик 2-го листопада проти хмельницького «Спортлідера+». Цікаво буде дізнатися, чи підтримають професійні футзалісти дитячий захват…























    Олексій ПОТЯНОК, спеціально для Sport.ua


    Источник: Sport.ua



    service Только оригинальная продукцияГарантия качества от производителя
    service 14-дней для возвратаГарантия возврата денег
    service Бесплатная доставка по всей Украине При заказе от 2500 грн.