Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/uv220312/bombardyr.com/www/news/engine/classes/templates.class.php on line 68 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/uv220312/bombardyr.com/www/news/engine/classes/templates.class.php on line 72 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/uv220312/bombardyr.com/www/news/engine/classes/templates.class.php on line 68 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/uv220312/bombardyr.com/www/news/engine/modules/show.full.php on line 264 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/uv220312/bombardyr.com/www/news/engine/classes/templates.class.php on line 60 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/uv220312/bombardyr.com/www/news/engine/classes/templates.class.php on line 64 Іван СКІЦКО: «В Урагані випадкових людей немає» »


Категории новостей


    Архив новостей

    Июнь 2017 (2)
    Январь 2017 (524)
    Декабрь 2016 (2136)
    Ноябрь 2016 (2077)
    Октябрь 2016 (2177)
    Сентябрь 2016 (2277)
    Bombardyr.com » Новости футзала (минифутбол) » Іван СКІЦКО: «В Урагані випадкових людей немає»

    Іван СКІЦКО: «В Урагані випадкових людей немає»

    Автор: Sidor84 от 19-08-2014, 09:00
     (голосов: 0)
    Іван СКІЦКО: «В Урагані випадкових людей немає» Івано-франківська команда тільки-но повернулася з чергового етапу підготовки до старту нового сезону.

    З турніру «Кубок Свободи-2014» у Хмельницькому «ураганівці» привезли «бронзу» та дві індивідуальні нагороди. Тож клубна прес-служба «за гарячими слідами» вирішила поспілкуватися із наставником «драконів» Іваном Скіцком, для якого це були дебютні матчі на посаді головного тренера.

    - Які враження від хмельницького «Кубку Свободи»?
    - Враження від турніру тільки позитивні. Однозначно, що він пішов нам тільки на користь. Для оновленої команди «Ураган» це були перші товариські матчі, тому були надзвичайно важливими для нас. Крім того, ми задоволені й результатом, адже три поєдинки дали змогу не тільки побачити всі свої переваги та недоліки, а й привезти додому «бронзові» трофеї. Зазначу, що організація змагань була на гідному рівні, помітно, що Хмельницький старався, вразило закриття, подарунки. Одним словом, нам усе сподобалося.

    - Які цілі ставили перед командою у Хмельницькому?
    - Перед «Ураганом» зі сторони тренерського штабу ставився ряд завдань. Найперше, це дати кожному гравцеві шанс проявити себе, що ми і зробили. Кожен футзаліст зміг пограти та показати, на що здатен. Друга наша ціль – награти тактичні комбінації, знайти взаєморозуміння на майданчику. По-третє, для нас, як молодої команди, важливо було позмагатися з суперниками, з якими зовсім скоро зустрінемося вже в офіційних матчах чемпіонату. На даний момент можу з впевненістю сказати, що всі цілі виконані.

    - Перші два матчі на турнірі для «Урагану» завершилися мінімальними поразками…
    - Говорячи про перший матч зі «Спортлідером+», то ми відчули їхню перевагу. Грали вони вдома, на рідному майданчику. До того ж, коли «Ураган» працював ще в Одесі на піску, хмельничани працювали вже в залі, це теж вагомий фактор. Крім того, за два роки в Екстра-лізі хмельничани набралися колосального досвіду та майстерності, тому ми розцінюємо цю команду, як сильного і доволі небезпечного суперника. Але загалом дебютним матчем ми задоволені.

    Особливо тішить, що хлопці витримали функціонально два тайми, і до самого завершення тривала інтрига, ми постійно тримали суперників в напрузі. Можливо, дещо не вистачило везіння, адже в останню секунду до фінальної сирени ми забили гол, який таки не приніс нам нічиї... Щодо наступного матчу з «Енергією», то ми дали змогу всім гравцям проявити себе, награвали свої тактичні задумки, комбінації. У цьому матчі ми теж експериментували, тому, думаю, заслужено поступилися більш досвідченим львів'янам.

    - У третій грі «Ураган» забив аж п'ять м'ячів «Кардиналу-Рівне», пропустивши наприкінці лише два. Як прокоментуєте цей результат?
    - Цей матч ми планували зіграти на результат, тому грали кращі футболісти. Ми виставили найоптимальніший на сьогоднішній день склад і хотіли перевірити, на що він здатен. Задум вдався на 80-90%, тож результат виправдав наші сподівання. Хочу сказати, що майбутнє в «Урагану» є. Нам потрібно ще багато працювати, набиратися майстерності на кожному тренуванні та досвіду у кожній грі. Але, якщо взяти до уваги всю статистику матчів, яку ми вели, а це небезпечні моменти, удари по воротах, володіння м'ячем, то ми не поступалися іншим командам.

    - На цьому турнірі ви чимало експериментували зі складом. До яких висновків дійшли?
    - Це була вагома складова нашого плану на цьому турніру, тому експериментували і справді багато. А щодо висновків, то я вкотре переконався, що в «Урагані» випадкових людей немає. Всі довели, що гідні грати в основі, всі гравці виправдали мої надії.

    - «Ураганівці» здобули ще дві індивідуальні нагороди – «кращий бомбардир» та «кращий молодий талант». Чи очікували таке визнання для своїх підопічних?
    - Звичайно, що це стало для мене несподіванкою. Хоча, ми, тренери, віримо в кожного свого гравця… Хочу сказати, що Михайло Зварич нас не здивував, він вже продемонстрував свої хороші бомбардирські якості в першоліговому чемпіонаті. А в наймолодшого «ураганівця», 17-річного Андрія Цілика теж велике майбутнє, тому нам дуже приємно, що він здобув цю нагороду. Безсумнівно, що хлопцям, як і всій команді, зрештою, треба ще багато працювати, набиратися майстерності та досвіду, але ми рухаємося в правильному напрямку.

    - Як щодо «ураганівського» лазарету?
    - В першому матчі травму отримав Андрій Сімка – він пошкодив гомілково-ступневий суглоб, тому буде відновлюватися два тижні в Івано-Франківську. Мікротравми також отримали Зварич і Горбатий, але до Львова на турнір поїдуть і готуються у звичайному режимі. Пошкодження м'язів задньої поверхні стегна було у Боргуна, але він вже теж пішов на відновлення. Тому Орест мало грав, ми його берегли.

    - Цього тижня відбудеться ще один передсезонний турнір у місті Лева. Які завдання у команди на «Кубку Львівщини-2014»?
    - Знову ж таки – дати пограти абсолютно усім гравцям, визначитися з ключовими футзалістами. Ставимо перед собою ціль – зіграти на результати з резервістами і в підсумку «взяти» призове місце.

    Христина ЧУЛОВСЬКА, прес-служба НФК «Ураган»


    Источник: Sport.ua



    service Только оригинальная продукцияГарантия качества от производителя
    service 14-дней для возвратаГарантия возврата денег
    service Бесплатная доставка по всей Украине При заказе от 2500 грн.